طرز تهیه خورش قیمه بادمجان(آموزش تصویری)

آموزش آشپزی

خورش قیمه بادمجان

بادمجان جزء گیاهان پرخاصیتی محسوب می شود که از زمان های دور در آشپزی ایرانی و برای تهیه غذاهای خوش طعم و خوشمزه از قبیل کشک و بادمجان، حلیم بادمجان و میرزا قاسمی که یک غذای خوشمزه مربوط به شمال کشور می باشد مورد استفاده قرار می گرفته است. در این میان خورش قیمه بادمجان طرفداران زیادی در بین ایرانیان دارد و تقریبا همه بانوان ایرانی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را می دانند.

برای تهیه خورش قیمه بادمجان نیاز به مواد اولیه عجیب و خاصی نیست، فقط کافی است ابتدا خورش قیمه را تهیه کنید و طی مراحلی که توضیح داده خواهد شد بادمجان را نیز به آن اضافه کنید تا به همین راحتی یک خورش قیمه بادمجان بی نظیر و خوش طعم داشته باشید.

برای تهیه خورش قیمه بادمجان با این قسمت از آموزش آشپزی سایت چی بخرید همراه باشید.

خورش قیمه بادمجان

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان  

  • گوشت قرمز ……………………………………………………… ۳۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی ……………………………………………………. ۳ عدد
  • لپه ……………………………………………………………………… نصف پیمانه
  • غوره ……………………………………………………………………. نصف پیمانه
  • پیاز ……………………………………………………………………. ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ………………………………………………………. ۲ عدد
  • گوجه پوره شده ………………………………………………….. ۲ عدد
  • رب گوجه ……………………………………………………………. ۲ قاشق غذا خوری
  • آبغوره …………………………………………………………………… به میزان لازم
  • پودر و چوب دارچین ……………………………………………. به میزان لازم
  • ادویه گوشت …………………………………………………………. به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ……………………………….. به میزان لازم

خرید محصولات سوپرمارکتی از دیجی کالا

چطور خورش قیمه بادمجان درست کنیم؟

مرحله اول:

ابتدا باید لپه ها را از قبل خیس کنیم تا نفخ آن گرفته شود سپس قابلمه ای را بر می داریم و بعد از اضافه کردن روغن زیتون، پیازها را خرد کرده و نیمی از آن را به روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پیازها طلایی شود سپس گوشت خورشی را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا خوب سرخ شود.خورش قیمه بادمجان

مرحله دوم:

حالا نوبت به اضافه کردن ادویه ها به غیر از نمک است. زیرا نمک باعث دیر پخته شدن گوشت می شود.همه ادویه ها شامل زردچوبه و فلفل و دارچین و ادویه گوشت را به مخلوط گوشت و پیاز داغ اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.

چطور مگشت پلو جنوبی درست کنیم؟

خورش قیمه بادمجان

مرحله سوم:

بعد از اینکه گوشت و ادویه ها خوب تفت خورد به قابلمه حدود یک کاسه بزرگ آب جوش اضافه می کنیم تا جایی که آب روی گوشت ها را بگیرد و منتظر می مانیم تا خورشتمان شروع به قل زدن کند سپس زیر شعله را کم می کنیم تا کم کم مواد پخته شوند.خورش قیمه بادمجان

مرحله چهارم:

برای خوش رنگ شدن خورش بهتر است در ظرفی دیگر کمی از پیاز را با روغن تفت دهیم و سپس زردچوبه و بعد از آن رب را اضافه کنیم و سپس پوره گوجه را نیز اضافه کنیم و خوب تفت دهیم تا آب گوجه جمع شود و کمی رنگ بگیرد.

مرحله پنجم:

حالا در ظرفی دیگر لپه هایی را که قبلا خیس کرده بودیم را ریخته و با کمی آب روی شعله قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا خوب پخته شود.

وقتی لپه ها پخته شدند آنها را به خورشتمان که در حال پخته شدن است اضافه می کنیم و بعد از آن رب و پوره را که در ظرفی دیگر سرخ کرده بودیم نیز به موادمان اضافه می کنیم.خورش قیمه بادمجان

مرحله ششم:

حالا در قابلمه را گذاشته تا مواد کمی دیگر با هم پخته شوند سپس بعد از یک ربع نمک و آبغوره را به خورش اضافه می کنیم.خورش قیمه بادمجان

مرحله هفتم:

در این مرحله باید پوست بادمجان ها را گرفته و آنها را بشوییم و کمی نمک پاش کنیم. سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب آنها گرفته شود. بعد در ماهیتابه ای جدا، بادمجانها را سرخ می کنیم و وقتی خوب سرخ شدند روغن اضافی آنها را با قرار دادن بادمجانها بر روی دستمال کاغذی می گیریم تا خورشمان خیلی چرب نشود.خورش قیمه بادمجان

مرحله هشتم:

در ادامه در همین ماهیتابه کمی رب گوجه را به همراه نمک، زردچوبه، فلفل و آبغوره تفت می دهیم و به آن  کمی آب اضافه می کنیم تا سسی تهیه شود. حالا گوجه ها را حلقه کرده و به همراه غوره ها و بادمجان ها داخل ماهیتابه می چینیم و این سسی را که تهیه کرده ایم به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که به مدت یک ربع بپزد.

در آخر خورش را که آماده شده داخل ظرفی سرو می کنیم و بادمجان ها را به همراه سسی که تهیه کرده ایم روی خورش قرار می دهیم و تزئین می کنیم.

خرید محصولات سوپرمارکتی از دیجی کالا

منبع چی بخرید